ОУ Васил Левски
Основно училище в град Ловеч

Иновации в действие със СмарТест

Ние, началните учители от ОУ „Васил Левски“ гр. Ловеч, имахме възможност да се запознаем на работна онлайн среща с образователната платформа СмарТест!
За нас беше чест, че обучението се проведе от Александър Попов, от създателя на изцяло българска платформа за тестово оценяване. Той разясни какви са ползите от СмарТест и как може да се използва. Учителите, след като се регистрираха в платформата, се убедиха, че предимствата са много: бързо и лесно меню, бързо и лесно създаване на тестове, автоматично генериране на оценка. С помощта на компютри, таблети, телефони, тестовете могат да се използват за проверка на знания, за домашна работа, за актуализиране на знанията, както от разстояние, така и в клас.
Учителите проявиха интерес към електронните тестове. Това пролича от въпросите, които задаваха. Дадоха и ценни съвети как по – лесно да се използва платформата от малките ученици.
Благодаря, СмарТест! Благодаря, Александър Попов, че работите за българското образование, че улеснявате работата на учителите, че се вслушвате в съветите ни и непрекъсното обновявате платформата!
Поздрави от началните учители на ОУ „Васил Левски“ гр. Ловеч! Здраве и успехи, СмарТест!

Виж СмарТест